Investește în credite și obține un randament ridicat.

Alătură-te unei rețele inovatoare de investiții peer-to-peer. Investește cel puțin 100 de euro. Obține un randament mediu de 9,2%

Înregistrează-te în 1 minut

Media & parteneri

Despre iuvo

€465,647,872

Valoarea totală a creditelor încărcate

9.2%

Dobândă medie

€233,267,324

Suma totală investită

Drumul către profitabilitate

Înregistrează-te

Înregistrează-te la iuvo și explorează-te oportunitățile de investiții

Fă un depozit

Depune bani în contul tău iuvo Investește

Investește

Creează-te propriul portofoliu de investiții sau utilizează investiția automată.

Randament

Relaxează-te și bucură-te de un randament mediu anual de 9,2%.

Funcționalități

Garanție Buyback

Toate creditete încărcate pe platformă au o garanție buyback de 100% de la companiile de credit. Atunci când un împrumut scade, originatorul va rambursa principalul investit rămas.

Garanție de grup

Furnizată pentru toți originatorii de către Management Financial Group (MFG). Alături de garanția buyback, funcționează ca o dublă protecție pentru fondurile tale.

IuvoSAVE - Investește ușor

Produsul nostru de lichiditate rapidă îți oferă posibilitatea de a investi cu ușurință. Banii tai stau la dispozitie atunci cand ai nevoie. Cea mai bună parte este că vei ști rentabilitatea exactă pe care o vei obține la sfârșitul perioadei. Alege să investești timp de 3 sau 6 luni. Diversifică-ți strategia cu P2P.

Iuvo Gold și club Silver

Investește € 25 000 și alătură-te la Club Gold, unde primești 10 privilegii suplimentare și bonusuri mai mari. Este mai ușor să faci parte din Silver Club - doar investește € 10 000 și obține 6 privilegii și, bineînțeles - și bonusuri atractive.

Bonus Welcome & Bonus de Loialitate

Alătură-te comunității iuvo de investitori de succes și primește un bonus de bun venit de până la € 150. Investește activ, obține un profit bun și îți vom oferi un bonus suplimentar de loialitate de până la 2%.

Investiție automată

Profită de oportunități bune de investiții. Utilizează opțiunea noastră de investiții automate și fondurile tale vor fi întotdeauna investite în funcție de preferințele tale individuale.

Recomandă un prieten

Participă la programul nostru „Recomandă un prieten” și obține un bonus de până la € 300 pentru tine și prietenii tăi.

Echipa noastră