Investeer in leningen en haal een hoog rendement

Doe mee aan het innovatieve Peer-to-Peer investeringsnetwerk. Investeer minstens 100 Euro. Behaal een gemiddeld rendement van 9,2%.

Aanmelden binnen 1 minuut

Media & partners

Over iuvo

€465,647,872

Totaal bedrag van de actieve leningen

9.2%

Gemiddelde rentevoet

€233,267,324

Totaal geïnvesteerd bedrag

De weg naar rentabiliteit

Aanmelden

Meld je aan bij iuvo en ontdek jouw investeringsmogelijkheden

Storten

Stort geld op jouw iuvo-account

Investeer

Creëer jouw eigen beleggingsportefeuille of gebruik de functie voor auto-investeringen.

Rentabiliteit

Ontspan en geniet van een jaarlijks rendement van maximaal 9,2%.

Functies

Terugkoopgarantie

Voor alle leningen op het platform geldt een 100% terugkoopgarantie door de initiator. Wanneer een lening in gebreke blijft, zal de initiator de resterende geïnvesteerde hoofdsom terugbetalen.

Groepsgarantie

Geldig voor alle originators die deel uitmaken van de Management Financial Group (MFG). Samen met de terugkoopgarantie werkt het als dubbele bescherming voor jouw beleggingen.

IuvoSAVE – Gemakkelijk investeren

Ons snelle liquiditeitsproduct biedt jou de mogelijkheid om gemakkelijk te beleggen. Je kan altijd over jouw geld beschikken als je het nodig hebt. En het beste is - je weet het exacte rendement dat je op het einde van de periode zal ontvangen. Kies voor 3, 6 of 12 maanden beleggen. Diversifieer uw strategie met P2P.

Iuvo Gold en Silver Clubs

Investeer 25.000 Euro en word lid van de Gold Club waar je 10 extra voordelen en hogere bonussen krijgt. De voorwaarden voor het toetreden tot de Silver Club zijn minder strikt - je moet gewoon 10.000 Euro investeren en je geniet meteen van 6 voordelen en natuurlijk van aantrekkelijke bonussen.

Welkomstbonussen en loyaliteitsbonussen

Word lid van de iuvo-gemeenschap van succesvolle investeerders en ontvang tot 150 Euro welkomstbonus. Investeer actief, krijg goede rendementen en we zullen je belonen met een extra loyaliteitsbonus van maximaal 2%.

Auto-investering

Profiteer van de verschillende investeringsmogelijkheden. Gebruik onze auto-investeringsfunctie en jouw geld wordt altijd volledig belegd volgens jouw individuele voorkeuren.

Verwijs een vriend

Neem deel aan ons programma "Verwijs een vriend" en ontvang tot 300 Euro bonus voor jou en jouw vrienden.

Ons team